VVE 60ste deelneemster

Op dinsdag 12 juli is de moeder van Rowin Vos van basisschool Johannes Paulus in het zonnetje gezet door team VVE van de onderwijsstichting Scala in de gemeente Heusden.

 

Met een mooi bloemetje en een Bereslimcertificaat voor haar kind werd deze zestigste deelnemer van het programma verrast op basisschool de Duinsprong in Drunen.

 

De ouders hebben samen met hun kleuter digitale prentenboeken bekeken en educatieve smartgames gespeeld. Hiermee hebben ze thuis aan de woordenschat van hun kind gewerkt.

 

Woordenschat is de basis van een goede ontwikkeling en vergroot de kans op een mooie schoolloopbaan en Onderwijsstichting Scala Heusden draagt dit een warm hart toe.

 

Het digitale woordenschatprogramma Bereslim wordt aangeboden door team VVE en het abonnement wordt gratis aangeboden door stichting Scala.

 

Wetenschappelijk onderzoek heeft aangetoond dat deze digitale boeken en games de taalontwikkeling van kinderen op een positieve manier vergroten.

 

Moeder Wilailak en vader Henri verdienen een groot compliment voor hun inzet en bijdrage aan de ontwikkeling van hun kinderen!

 

Door team VVE wordt ook aangeboden: de cursus VVE Thuis en diverse andere woordenschat- en taalondersteuningsprogramma`s. De voor- en vroegschoolse educatie krijgt op deze manier door de ouderbetrokkenheid een mooie impuls!VVE Facebook Juli 2016

Scala basisscholen in de gemeente Heusden, © 2010-2014, Alle rechten voorbehouden.